Oogstrelende boeken...

Wij geven hoogwaardige boeken uit die het oog strelen, de geest prikkelen en het hart sneller doen kloppen. Dat doen we in eigen beheer en in opdracht.

Ideas that travel

Made in Amsterdam

Van strollers tot games, van city bikes tot mutsen en van jeans tot speedboten: Amsterdam maakt het allemaal. Maar ook Amsterdamse kroketten, hippe brillen en houten tafels gaan het land in, de wereld over. In dit boek portretteren wij al die toonaangevende Amsterdamse merken en bedrijven. Van ambitieuze startups tot gevestigde namen en alles daartussen. Bedrijven die met creativiteit, innovatie en gezonde handelsgeest de stad, het land en zelfs de wereld veroveren.

Bekijk het boekBestel

Bijlmerbusiness

50 jaar ondernemen in Zuidoost

Elke dag wonen, werken, sporten, feesten, leren en lachen 130.000 mensen van verschillende nationaliteiten in dit prachtige stuk van Amsterdam. Vijftig jaar geleden begonnen als een stad van de toekomst, is het nu boven alles een plek waar het heden gevierd wordt. Dit is een ode aan al die mensen die Zuidoost maken tot dit ondernemende, kleurrijke en boeiende gebied van vandaag. De ondernemer, de directeur, de kunstenaar, de architect, de vrijwilliger; ze delen 'hun' Zuidoost met ons, een plek waar het goed toeven Isen die blijkt te zeggen: wees welkom, kom binnen, waar was je al die tijd?

Bekijk het boekBestel

Up Close and Personal

Amsterdam 24 hrs

Historische parel, culturele hotspot en paradijs voor paradijsvogel. Je zou bijna vergeten dat hier ook keihard gewerkt wordt. In Amsterdam 24hrs – Up Close and Personal geven iconische Amsterdamse ondernemers ons een kijkje in hun leven, hun werk en hun stad. Waarom ondernemers? Omdat zij 24/7 vooruitgang en vernieuwing aanjagen. Omdat hun mooie merken en bedrijven de uithangborden zijn van Amsterdam. Omdat zij de stad bezielen met hun creativiteit, energie en handelsgeest. Omdat zij ieder op hun eigen wijze Amsterdam een beetje mooier maken.

Bekijk het boekBestel

Niet lullen maar poetsen

Rotterdam in bedrijf

Het boek Rotterdam in bedrijf, uitgebracht eind juli 2016, vertelt het verhaal van Rotterdamse ondernemers die zich hebben onderscheiden door hun creativiteit, no-nonsense ondernemerszin en onvermoeibaar doorzettingsvermogen Anders dan de titel doet vermoeden gaat het in de uitgave voornamelijk over mensen. Mensen die Rotterdam smoel geven. Van havenbaron tot watertaxi van sterrentent tot afhaalchinees.

Bekijk het boekBestel