Werkwijze

High-end fotoboekenfans

Je hebt een briljant idee voor een bijzonder boek. Liefst met een sterke fotografische component, ijzersterke teksten, onderscheidende vormgeving en mooi verzorgd drukwerk. Dan helpt Nova Multimedia je graag om dat te realiseren. Daarbij gaan we als volgt te werk.

Peter komt bij je op bezoek om het idee te bespreken. Wat wil je maken? Wie is je doelgroep? Wat is je budget? Welke creatieve uitgangspunten zijn belangrijk? Wat wil je zelf doen wat wil je door ons laten uitvoeren?

  • We maken een voorstel op maat. De lead fotografie is altijd in handen van Peter Sabelis. Hij selecteert daarnaast de tekstschrijver en vormgever die het beste past bij de opdracht. Daarbij put hij uit het kernteam en uit zijn grote netwerk.
  • We bespreken het voorstel en maken keuzes. Je kunt ervoor kiezen om alles door Nova Multimedia te laten uitvoeren. Je kunt ook enkele onderdelen aan ons overlaten.
  • Nova Multimedia stelt de planning op en we gaan aan de slag! We verzorgen het hele proces zoals afgesproken, inclusief fotografie, teksten, research, interviews, vormgeving, illustraties, drukwerk en verspreiding. Op de afgesproken deadline ligt er een publicatie waar je trots op kunt zijn.

Alleen advies? Dat kan ook

Maak je je publicatie liever zelf? Ook in dat geval helpen we je graag. Met alle ervaring die Peter de afgelopen tien jaar opdeed, coacht hij je graag om je eigen uitgave tot een succes te maken.

Fascinerend hoe jullie met beeld en weinig tekst alles over ondernemend Amsterdam zeggen.

Ted Biesterbos