Jubileum?

Een boek maakt het compleet!

Een jubileumboek biedt een blijvende herinnering voor een bijzondere mijlpaal. Een boek is tastbaar en brengt naast informatie ook beeld, visie en emotie over. Het laat de ontwikkeling van het bedrijf zien, blikt terug op successen en kijkt vooruit naar de toekomst. Klanten, relaties en medewerkers raken meer betrokken, zowel met het hoofd als het hart.

Aanleidingen om een jubileumuitgave te maken

  • Je bedrijf bestaat 10, 25 of 44 jaar (of elke tijd die je betekenisvol vindt)
  • Een iconisch initiatief stopt en je wilt de geschiedenis vastleggen
  • Het is 50 jaar geleden dat een gebeurtenis plaatvond
  • Je wilt een bijzonder persoon in het zonnetje zetten

 

Het zijn momenten dat je even stilstaat en kijkt. Naar wat er allemaal bereikt is, wie erbij waren en hoe verschillende mensen hebben bijdragen.

Hoe mooi zou het zijn om dat professioneel en met bezieling vast te leggen. Met bevlogen verhalen, prachtige fotografie en persoonlijke portretten. In een boek dat voelt als een cadeau. Dat leest als een ode aan een plek, aan mensen, aan tegenslag en overwinning. En dat zegt: kijk eens waar we gekomen zijn.

 

Visitekaartje

Een goed jubileumboek gaat niet alleen over terugkijken, maar ook over het hier en nu. Over wat er geleerd is en hoe je verder wilt gaan. Daarmee is het ook een visitekaartje van een bedrijf of instituut. Een cadeau voor relaties, een pleidooi voor investeerders of een binnenkomer bij klanten.

 

Uitgaven in soorten en maten

Een jubileumuitgave kan elke vorm hebben. Van een groot fotoboek op koffietafelformaat tot een mini-boekje of een chique brochure. Ook de oplagen kunnen verschillen. Wil je tien boeken om in de familie uit te delen? Of duizend, zodat je al je relaties een exemplaar kunt sturen? Het is allemaal mogelijk.

 

Ervaren team

Wij maken zulke boeken en dat doen we met veel liefde en aandacht. Ons team bestaat uit ervaren fotografen, schrijvers, vormgevers en drukkers. Samen maken we een pubicatie die het échte verhaal vertelt en laat zien wat er nog allemaal mogelijk is. Een voorbeeld daarvan is het boek dat we maakten over Circl

We verzorgen de complete productie voor je. We ontwikkelen een concept, bepalen samen met jou de inhoud, we schrijven de teksten, maken de foto’s, doen de vormgeving en laten het drukken. Precies zoals jij het wilt.

 

Blijvend document

En het mooie is: niemand gooit een boek weg. Het ligt op tafel en er wordt geregeld nog eens in gebladerd. Mensen herkennen ineens een plaats, een product of een persoon. Zo houd je de aandacht vast, ook lang nadat het memorabele moment is gepasseerd. Een boek is voor altijd.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met me op, ik vertel je graag meer.

 

Nieuwe jubileumuitgave! 90 jaar IJskoud

Ter ere van het 90-jarig bestaan van IJskoud BV, een warm Amsterdams koudetechniekbedrijf, maakten wij een 64 pagina’s tellend Jubileummagazine. Geen standaard boek met plaatjes uit de oude doos en een tijdlijn, maar een modern en stijlvol magazine waarin we het DNA van dit familiebedrijf in woord en beeld gevangen hebben. De teksten zijn van Ralph Edelstein en de fotografie door Peter Sabelis

Contact

We praten graag verder over jouw boekidee.
Ook andere vragen zijn altijd welkom.